Instructeurs

Jeanette

 

Mijn naam is Jeanette Lemmens. De passie voor honden is enkele jaren geleden begonnen met de komst van onze Golden Retriever reu Tom.
Met deze hond heb ik al verschillende cursussen en workshops gedaan. Van pup, eg1, eg2, behendigheid tot frisbee workshop, kynologische massage waarbij ik nu mijn diploma beginners en gevorderden met succes heb behaald, cursus gedrag, (vernieuwde dominantie theorie), KK1, en het instructeurs diploma behaald bij O & O. Op dit moment volg ik de cursus Bach Bloesem voor dieren.

In 2012 kwam onze tweede Golden, reu, Finn.
Met deze hond heb ik pup, eg1 en daarna een begin gemaakt met de jachttraining. Helaas kreeg hij gezondheidsklachten en ben ik met de jacht moeten stoppen.
Met beide honden blijf ik cursussen en workshops volgen.

Ik vind het super om op een rustige en positieve manier baas en hond te begeleiden tijdens de lessen.
U kunt bij mij altijd terecht voor vragen of opmerkingen. En weet ik het antwoord op een vraag niet. We zijn met 2 instructeurs die ieder zijn ervaringen heeft. Dus dat zit wel goed !

Miriam

Mijn naam is Miriam Lodérus en ben in 1996 begonnen om cursussen te volgen, zowel behendigheid als gehoorzaamheid met mijn eigen honden. Met Robin, een New Foundlander deed ik gehoorzaamheid en met Luta, een Austrailian Shepherd deed ik zowel de behendigheid als de gehoorzaamheid en dit met veel succes, helaas zijn zij niet meer in ons midden. Van daar uit ben ik les gaan geven bij de gehoorzaamheid.

Ook het volgen van instructeurs cursussen hoorde hierbij en dus heb ik bij O & O de opleiding Kynologisch Instructeur gevolgd en de cursus KK 1 behaald. en de cursus gedrag (vernieuwde dominante theorie). 

Mijn grootste voldoening kan ik er in vinden dat we na afloop van de cursus terug kunnen kijken op datgene wat we met z’n allen bereikt hebben. Ik vind wel dat de “baas” op een positieve manier met zijn hond moet kunnen trainen en dus is onze benadering naar hun ook zo.

Tijdens de lessen zorgen wij ervoor dat er momenten van ontspanning moeten zijn want de boog kan en mag niet altijd gespannen zijn.